Erhvervsfotografering - Erhvervsfotograf

Professionel Erhvervsfotografering

 

Hvad kan vi ?

Søger I efter en professionel erhvervsfotograf, så er Designfotografen det rette sted. Designfotografen er en efterspurgt erhvervsfotograf med mange referencer fra meget velrennomerede virksomheder.

Vores målsætning er at lave erhvervsfotografering, som understøtter virksomhedens identitet. Vi laver erhvervsbilleder, som præsenterer din virksomhed på en både attraktiv og professionel måde.

Vi har mange års erfaring i samarbejde med store og små virksomheder.

 

Erhvervsportrætter, produkter, interiør, exteriør… Opgaver udføres efter virksomhedens ønske.

Som erhvervsfotograf er Designfotografen din garant for professionel fotografering
af din virksomhed's profil, produkter og medarbejdere. Vi arbejder på et højt fagligt niveau som erhvervsfotograf,
og i tæt samarbejde med jer, sikrer vi den bedst mulige måde at eksponere virksomheden på.

Få et uforpligtigende tilbud på en professionel erhvervsfotograf på: Tlf: 40401266 el. info@designfotografen.dk

 

Erhvervsportrætter - Studio

Det professionelle portræt på ensfarvet baggrund, bruges ofte til visitkort og hjemmesider. Billederne tages i Designfotografens studio i Adelgade i Randers C.,- eller i vores flytbare studio i din virksomhed. Billederne har altid en høj ensartet lyslægning og beskærring samt retouchering, så jeres hjemmeside eller visitkort altid har samme look.

 

Erhvervsportrætter - On-location - (Miljøbilleder)

Det professionelle erhvervsfoto bliver taget on-location, og oftest i virksomheden. Billederne skal afspejle medarbejderens, direktørens eller bestyrelsens funktion, entusiasme, arbejdsglæde etc. Billederne laves med en professionel lyslægning, hvor skygger og "styret uskarphed" hjælper med at underbygge den historie, som virksomheden ønsker at fortælle!

 

Virksomhedsprofiler - Interiør og exteriør

Top professionelle billeder af virksomheden inde og ude. Billederne bruges til profilering af virksomheden på hjemmeside og sociale medier. Billederne bliver professionelt redigeret. Når vi laver erhvervsfotografering, sørger vi for at signalere netop det, som I ønsker med den konkrete fotoopgave.

 

Produktfoto

Billeder af produkter i miljø eller som fritlagte billeder. Viser jeres produkt, i funktion eller som billeder klar til webshop. Altid topredigeret og med rigtig farve. 

 

Ægte farve - og lækker sort/hvid

Ægte farve? Hos Designfotografen går vi højt op i kvalitet, for os er det vigtigt at farverne står rigtigt. Vi har udstyret til at håndtere naturtro farver. Når farverne rammes rigtigt, giver det en genkendelighed for produktet, og rigtige hudtoner giver troværdighed.

Lækker sort/hvid? Skal billederne bruges i sort/hvid bliver der skruet på gråtonerne i billedet. Vi arbejder med billedet fra den dybeste sorte og til 100 % hvid, der arbejdes med kontrasten, og slut-produktet giver produkter eller portrætter et helt andet look.

 

Vi udfører erhvervsfotografering i bl.a. flg. områder: Århus Østjylland, Randers, Hadsten, Hobro, Hadsund og Mariager m.v.

 

 

 Referencer